Biologisch bedrijfsfruit

Kievit, betaalbaar biologisch uit de buurt en winnaar Duurzaamheidsprijs Duin- en Bollenstreek.

Gezonde en vitale medewerkers zijn de motor van uw bedrijf, stimuleer dit met biologisch fruit van Kievit!

Kan dat wel? Goed en gecertificeerd biologisch fruit,  wat tegen een scherpe prijs op kantoor wordt geleverd? Jazeker! Wij maken er al 22 jaar een sport van om het biologisch product zo vers en betaalbaar mogelijk bij de eindgebruiker te krijgen!
Bovendien zetten we ons in voor het beperken van transportkilometers en kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door onze inspanningen hebben we een trouwe klantenkring van een paar duizend consumenten in een straal van 20 kilometer en zijn we recent unaniem gekozen tot het meest duurzame bedrijf uit de streek. Het aardig is, we zitten ook bij uw bedrijf in de buurt. Als onze concullega’s maken een veelvoud van de kilometers die wij maken om u te voorzien van biologisch fruit.

Of mail zelf je aanvraag naar info@kievitamines.nl

De voordelen van fruit van Kievit

Gezond!

Dat fruit gezond is, staat buiten kijf. Het concurreert met snacks en het voorziet de mens van vitamines en suikers die langzaam worden opgenomen. Het is opvallend dat veel mensen ook zich veel frisser en helderder voelen na het eten van fruit. Biologisch fruit is vrij van chemische bestrijdingsmiddelen, die steeds harder ter discussie staan. Ons fruit is 100% gecertificeerd biologisch.

 

Transport.

Het fruit in uw doos heeft de kortst mogelijk aantal kilometers afgelegd. Wij halen een deel van het fruit zelf op bij de telers. Ruim 75% van ons fruit komt uit Nederland of Zuid-Europa. Fruit dat overzees wordt geleverd, bijvoorbeeld bananen, komt alleen per boot. Wij maken nooit gebruik van transport door de lucht. Wij leveren enkel binnen de regio, waardoor het aantal gereden kilometers zo beperkt mogelijk blijft. De lege verpakking wordt door de bezorger weer mee terug genomen en gerecycled.

 

Smaak

Wij kunnen een mooi gevarieerd fruitassortiment leveren. Naast dat biologisch fruit gewoon erg gezond is, smaakt het ook nog eens veel beter dan de gangbare varianten. Hiermee verleidt je met gemak ook die collega die normaal gesproken een appel, peer, of banaan links zou laten liggen.

MVO

Kievit is een constante en trouwe speler in de biologische markt. Onze relaties met producenten duren vaak al meer dan een decennium. Bananen kopen wij bijvoorbeeld al vele jaren van een kleine importeur die moeiteloos een fairtrade-keurmerk bemachtigd. Ook onze fruittelers in Nederland zijn erg blij met de manier waarop wij jaarlijks hun fruit afnemen. Ons citrusfruit komt grotendeels van een kleine coöperatie in Sicilië.

In ons eigen team bestaat een kwart van de werknemers uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en die laten we groeien tot volwaardige krachten in ons team. Dat lukt ons met mensen die vaak langdurig buiten het arbeidsproces stonden. In de laatste werfcampagne voor chauffeurs, hebben we twee 50-plussers aangenomen.

 

Winnaar duurzaamheidsprijs Duin en Bollenstreek 2018.

Dat wij onze missie serieus nemen, is ook de jury van de Duurzaamheidsprijs Duin- en Bollenstreek 2018 opgevallen. Zij kozen ons unaniem tot meest duurzame bedrijf.

Fiscaal

Het fruit van Kievit valt onder de zogeheten nihilwaardering. Dit houdt in dat kantoorfruit niet ten koste gaat van de vrije ruimte (1,2%) van de fiscale loonsom. Ook is de Btw volledig aftrekbaar.

 

Service

Uiteraard doen wij onze uiterste best een mooi en vers product te leveren. Is een stuk fruit niet naar wens? Wij vervangen hem bij de volgende levering. Heeft u een vraag over uw levering of wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Stuur ons een mail of spreek een terugbelverzoek in. Wij reageren op kantoortijden binnen twee uur.

 

Mogelijkheden bedrijfsfruit Kievit

Mogelijkheden

GRATIS Levering

Uw fruit wordt gratis geleverd op maandag en woensdag. Eventuele extra leveringen zijn mogelijk in overleg.

 

Binnenkort kunt u ook een aantal standaard dozen bij ons bestellen. Tot die tijd bieden wij u onze maatwerkopties aan.

Maatwerk

Door onze jarenlange ervaring met het maken van groente- en fruitpakketten zijn wij in staat voor elk bedrijf een mooi passend biologisch fruitprogramma te leveren. Denk bijvoorbeeld aan  een wekelijkse levering van gevarieerd seizoensfruit met als extra aanvulling perssinaasappels, snacktomaatjes, peentjes en avocado’s voor de lunch. Mogelijkheden zijn er te over!

 

Klein bedrijf, neem een fruitpakket!
Voor een bedrijf met één of enkele medewerkers volstaat al snel een fruitpakket zoals we die ook aan consumenten leveren! Zelfs dat kan op maat en naar hartenlust worden aangevuld met onze biologische producten van onze digitale boerenmarkt. Met een vaste bestelling bespaar je op je regelwerk. De bezorgdagen voor deze service is afhankelijk van de wijk waarin je zit.

 

Groente- en fruitpakketten voor uw medewerkers.
U kunt nog verder gaan. Naast het standaard bedrijfsfruit kunnen we personeel voorzien van biologische groente- en/of fruitpakketten. We zijn altijd in voor een pilot waarin bijvoorbeeld het hele bedrijf een maand met een mooie korting onze pakketten kan proberen. En uiteraard kunnen we gewoon op school bezorgen.

 

 

 

Of mail zelf je aanvraag naar info@kievitamines.nl

Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje!