Biologisch bedrijfsfruit

Kievit, betaalbaar biologisch fruit uit de buurt

Gezonde en vitale medewerkers zijn de motor van jouw bedrijf. Stimuleer dit met biologisch fruit van Kievit.

Wij bezorgen tegen een scherpe prijs goed en gecertificeerd biologisch bedrijfsfruit in een straal van 20 kilometer rondom Katwijk. Al 22 jaar maken we er een sport van om het biologisch product zo vers en betaalbaar mogelijk bij de eindgebruiker te krijgen.

Met onze inspanningen op het gebied van kwaliteit, service, transport en MVO hebben we een trouwe klantenkring van een paar duizend consumenten.

Of mail zelf je aanvraag naar info@kievitamines.nl

De voordelen van biologisch fruit van Kievit

GEZOND, ZONDER GIF

Fruit is gezond. Het concurreert met snacks en het voorziet de mens van vitamines en suikers die langzaam worden opgenomen. Het is opvallend dat veel mensen ook zich veel frisser en helderder voelen na het eten van fruit. Ons fruit is vrij van chemische bestrijdingsmiddelen, die steeds vaker ter discussie staan. Ons fruit is 100% gecertificeerd biologisch.

SMAAK

Wij zorgen voor een gevarieerd, smaakvol fruitassortiment. Biologisch fruit is gewoon erg gezond, het smaakt ook nog eens veel beter dan de gangbare varianten! Verleid met gemak ook die collega die normaal gesproken een appel, peer, of banaan links zou laten liggen.

TRANSPORT

Ons fruit legt zo min mogelijk kilometers af om bij jou te komen. Een deel van het fruit halen we zelf op bij de telers. Ruim 75% van ons fruit komt uit Nederland of Zuid-Europa. Fruit dat overzees wordt geleverd, bijvoorbeeld bananen, komt alleen per boot. Wij maken nooit gebruik van transport door de lucht. Wij leveren enkel binnen de regio, waardoor het aantal gereden kilometers zo beperkt mogelijk blijft.

VERPAKKINGSMATERIAAL

De lege verpakking wordt door de bezorger weer mee terug genomen en gerecycled.

citrusfruit

MVO 

Wij zijn een constante en trouwe speler in de biologische markt. Onze relaties met producenten duren vaak al meer dan een decennium. Bananen kopen wij bijvoorbeeld al vele jaren van een kleine importeur die moeiteloos een fairtrade-keurmerk bemachtigt. Ook onze fruittelers in Nederland zijn erg blij met de manier waarop wij jaarlijks hun fruit afnemen. Ons citrusfruit komt grotendeels van een kleine coöperatie in Sicilië.

AFSTAND TOT ARBEIDSMARKT

Ons eigen team bestaat voor een kwart uit werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, die we begeleiden en laten groeien tot volwaardige krachten in ons team. Wij zijn trots op het feit dat ongeveer 20% van het werk bij Kievit wordt gedaan door collega’s met zo’n beperking, veelal in het autistisch spectrum.
Dit geldt ook voor mensen die vaak langdurig buiten het arbeidsproces stonden. In de laatste werfcampagne voor chauffeurs hebben we twee 50-plussers aangenomen.

WINNAAR DUURZAAMHEIDSPRIJS

Dat wij onze missie serieus nemen, is ook de jury van de Duurzaamheidsprijs Duin- en Bollenstreek 2018 opgevallen. Zij kozen ons unaniem tot meest duurzame bedrijf.

 

BEZORGGEBIED

Bedrijven die in een straal van 20 kilometer rondom Katwijk gevestigd zijn.

Twijfel je of we ook aan jouw bedrijf kunnen leveren? Neem dan contact met ons op via info@kievitamines.nl.

FISCAAL

Het fruit van Kievit valt onder de zogeheten nihilwaardering. Dit houdt in dat kantoorfruit niet ten koste gaat van de vrije ruimte (1,2%) van de fiscale loonsom. Ook is de Btw volledig aftrekbaar.

SERVICE

Uiteraard doen wij onze uiterste best een mooi en vers product te leveren. Is een stuk fruit niet naar wens? Wij vervangen hem bij de volgende levering.

Heb je een vraag over de levering? Stuur ons een mail.

OFFERTE AANVRAGEN

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je een offerte ontvangen? Mail ons op info@kievitamines.nl. Als je in de aanvraag al gelijk de onderstaande zaken laat weten, kunnen wij snel voor je aan de slag:

– aantal personen

– aantal stuks fruit per persoon per dag

– leveradres

– bijzonderheden / vragen

Mogelijkheden biologisch bedrijfsfruit Kievit

GRATIS LEVERING

Bedrijfsfruit wordt gratis geleverd. Dag van levering is afhankelijk van het leveradres. Levering alleen aan bedrijven gevestigd binnen een straal van 20 km rondom Katwijk.

 

MAATWERK

Door onze jarenlange ervaring met het maken van groente- en fruitpakketten zijn wij in staat voor elk bedrijf een mooi passend biologisch fruitprogramma te leveren. Denk bijvoorbeeld aan een wekelijkse levering van gevarieerd seizoensfruit met als extra aanvulling perssinaasappels, snacktomaatjes, peentjes en avocado’s voor de lunch. Mogelijkheden zijn er te over!

 

BEDRIJFSFRUIT VOOR KLEINE BEDRIJVEN

Voor eenmanszaken of bedrijven met enkele medewerkers volstaat al snel een fruitpakket zoals we die ook aan consumenten leveren. Zelfs dat kan op maat en naar hartenlust worden aangevuld met biologische producten van onze Digitale boerenmarkt. Met een vaste bestelling bespaar je op je regelwerk. De bezorgdag voor deze service is afhankelijk van de plaats/wijk waarin je zit.

 

GROENTE- EN FRUITPAKKETTEN VOOR MEDEWERKERS 

Je kunt nog verder gaan. Naast het standaard bedrijfsfruit kunnen we personeel voorzien van biologische groente- en/of fruitpakketten. We zijn altijd in voor een pilot waarin bijvoorbeeld het hele bedrijf een maand met een mooie korting onze pakketten kan proberen.

Of mail zelf je aanvraag naar info@kievitamines.nl

Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje!