Aanvullen pakketten en maatwerk

Aanvullende abonnementen

Biologische webwinkel

Maatwerk

Naast een groente- of fruitpakket is het mogelijk om aanvullende producten bij te bestellen. Dit kan in onze biologische webshop of als vaste bestelling bij je groente- of fruittas. Zo hebben wij een aardappel- en perssinaasappelabonnement en kan je wekelijks of twee wekelijks eieren of kaas geleverd krijgen. Ook is het mogelijk om andere producten uit onze biologische winkel online te bestellen. Onze webwinkel heeft een uitgebreid assortiment aan biologische vers- en droogwaren. En hebben wij iets nog niet in het assortiment? Laat het ons weten, dan bekijken wij of wij het op kunnen nemen.

Lunch op het werk of biologisch bedrijfs- of schoolfruit? Ook voor maatwerk ben je bij Kievit op het juiste adres. Wij leveren onder andere aan kinderdagverblijven, scholen en bedrijven. Daarbij staat maatwerk centraal en zijn meer leveringen per week mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan zorgen wij voor een passend biologisch aanbod.

Bekijk onze aanvullende abonnementen en maatwerkopties (3)

Voor bedrijven


Wij leveren grijpfruit, sapfruit en handfruit, maar ook groentes, zuivelproducten, sappen, brood en beleg aan Lees meer...

Digitale boerenmarkt


Vul je pakket aan met 1.001 bio-producten uit onze webwinkel ‘Digitale boerenmarkt’ en laat deze Lees meer...

Aanvullende abonnementen


Je kunt het abonnement op een groente- of fruitpakket uitbreiden met een (twee)wekelijks abonnement op Lees meer...

Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje!