Garantie, klachten

Bij Kievit zijn wij er trots op dat wij onbewerkte, biologische (vers)producten leveren. Dit zorgt er soms ook voor dat producten wat grilliger zijn dan gangbare producten. Uw groente-, fruitpakketten en bestellingen zijn met de grootste zorg ingepakt zodat deze goed vervoerd kunnen worden. Uiteraard spannen wij ons in voor een mooi product, maar het kan voorkomen dat een product lichte cosmetische schade heeft, of sneller rijpt dan wij vooraf hebben kunnen inschatten.  Wij vragen u daarom om uw bestelling na ontvangst te controleren. Stel ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte van een product dat ontbreek of niet aan uw verwachting voldoet. Dat stelt ons, in sommige gevallen, nog in straat om het diezelfde week voor u te vervangen, of op te lossen. Mocht dit niet lukken zoeken wij naar een andere passende oplossing, zoals het product van de rekening halen, of het sturen van een vervangend product bij uw volgende levering. U kunt contact met ons opnemen via info@kievitamines.nl of via 071-4019365.

Vermeld hier duidelijk uw naam, adres en uw klacht (wanneer mogelijk met foto)

Wettelijke garantie

De wettelijke garantie is van toepassing. Dit wil zeggen dat een geleverde product moet voldoen aan hetgeen u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Een product behoort geen gebreken te vertonen binnen de gebruikelijke levensduur van het product en bij normaal gebruik. Vertoont het product gebreken, is het rot of beschadigd, dan heeft u recht op vervanging.

Geld binnen 14 dagen retour.

Kievit is wettelijk verplicht om uw geld binnen 14 dagen terug te storten op uw rekening als u een product geretourneerd hebt. Dit geldt ook wanneer u melding hebt gemaakt van een ontbrekend of rot product en er voor kiest dat u deze van uw rekening wilt laten halen. In de praktijk brengen wij het bedrag in mindering op de eerst volgende openstaande factuur. Dit kan de factuur van de lopende week zijn of de week er op. Mocht u geen openstaande facturen meer hebben, bijvoorbeeld omdat u geen klant meer bent, dan zal Kievit het bedrag binnen 14 dagen, en meestal al eerder, terugstorten op uw rekening.

 


Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje!