Hoe werkt Kievit

Geniet wekelijks van een 100% biologisch groente- of fruitabonnement

We zorgen elke week voor een gevarieerd groente- en/of fruitpakket.

Dit is het logo van Kievit

ABONNEMENT OP GROENTE- OF FRUITPAKKET

Een abonnement bij ons is op basis van wekelijkse afname van een groente- of fruitpakket. Wij zijn jouw biobox in papieren tas! Pakketten combineren of afwisselen is mogelijk. Het pakket vul je eenvoudig aan door producten toe te voegen uit onze biologische webshop. Zo heb je al jouw biologische boodschappen wekelijks thuisbezorgd.

Voor gezonde voeding, die biologisch is en ook nog eens erg lekker en vers, ben je bij Kievit aan het juiste adres!

BETALING

De betaling loopt via een maandfactuur (of eventueel per weekafrekening). Deze wordt aan het einde van de maand/week per e-mail verzonden. Het bedrag wordt enkele dagen later geïncasseerd. Je betaalt alleen de daadwerkelijk afgenomen pakketten en producten.

PROEFPERIODE/OPZEGTERMIJN

Bij het afsluiten van een abonnement is een proefperiode van 4 weken (zonder opzegtermijn). Na de proefperiode wordt het automatisch een abonnement. Dan hanteren wij een opzegtermijn van 4 weken (exclusief annuleringen/vakantieweken). Voor het beëindigen van het abonnement is het versturen van een e-mail voldoende.

MIJN KIEVIT

Via jouw persoonlijke account beheer je jouw levering en sla je eenvoudig een weekje over door een vakantiemelding in te vullen. Ook heb je via dit account toegang tot onze Digitale boerenmarkt en kun je online nieuwsbrieven inzien.


Laat je verrassen en inspireren door het seizoen

Geniet van verse producten en haal inspiratie uit onze nieuwsbrief vol heerlijke recepten en interessante weetjes!

een overzichtsfoto van biologische groente uit het basispakket van Kievit

GEZOND KOKEN MET GEZONDE VOEDING

Met een groentepakket zet je wekelijks een gezonde maaltijd op tafel. We geloven in zélf koken en eigen creativiteit, daarin ondersteunen we je graag met recepten en ideeën. Wij zorgen voor inspirerende, gezonde recepten voor avondeten en geven je suggesties voor gerechten. Je ontvangt dus geen complete maaltijdbox met uitgedachte menu’s, maar alle aanvullende ingrediënten voor onze recepten zijn eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. Je kiest dus zelf wat je met al die heerlijke groenten doet!

Wij werken met seizoensgroenten en streekproducten en vullen deze aan met producten uit Frankrijk, Spanje en Italië. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een hele winter gevuld met knollen en kolen. Ook verrassen wij je zo af en toe met een “vergeten groente”. Uiteraard zorgen wij voor een goede beschrijving en kooktips om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Voor biologisch fruit ben je bij ons ook aan het goede adres. Wekelijks vullen wij de pakketten met het lekkerste biologische fruit. Ideaal voor thuis of op het werk.

PAKKETINHOUD

Iedere zaterdag om 08.00 uur wordt de inhoud van het groentepakket op de website vermeld.

ZWARTE LIJST

Eet je een bepaalde groente liever niet? Wij zorgen voor nieuwe inspiratie! Je kunt ook groentes op de zwarte lijst zetten (maximaal 3 soorten), dan zorgen wij voor een vervangend product.

NIEUWSBRIEF, RECEPTEN & KOOKTIPS

In het pakket vind je onze nieuwsbrief met recepten en kooktips, deze zijn voor klanten ook eerder online te vinden. Daarnaast geven we wekelijks kooktips en inspiratie op onze blog en via Facebook.

TOEGANG TOT KIEVIT INSPIRATIE

Wil je weten wat andere Kievit-klanten met de producten doen? Via de besloten Facebook groep Kievit inspiratie kan iedereen met een Kievit-pakket recepten delen en inspiratie opdoen.


Vul je pakket aan met extra’s

1.001 bio-producten op onze webwinkel ‘Digitale boerenmarkt’

Een overzichtsfoto van verschillende biologische droogwaren die te bestellen zijn op de digitale boerenmarkt

DIGITALE BOERENMARKT

Vul je pakket aan met 1.001 bio-producten uit onze webwinkel ‘Digitale boerenmarkt’ en laat deze samen met je pakket(ten) thuis bezorgen.  Alle producten die je hierop vindt zijn van biologische of biologisch dynamische (Demeter) oorsprong*. Je bestelt via jouw account eenvoudig extra biologische producten online en hebt zo jouw wekelijkse boodschappen in een keer thuisbezorgd.

Naast de gebruikelijke biologische producten hebben wij ook een uitgebreid vegetarisch en veganistisch bio-assortiment. Suikervrij? Geen probleem, wij hebben de heerlijkste suikervrije versnaperingen en alternatieve zoetstoffen. Uiteraard kun je bij ons ook terecht als je een Paleo-dieet volgt of een ayurvedische kookstijl toepast.

Mis je iets in ons assortiment? Stuur ons een mailtje, dan kijken wij of we er aan kunnen komen en het op kunnen nemen in onze webshop.

De Digitale boerenmarkt is alleen toegankelijk voor klanten.

Wat vind je zoal op de Digitale boerenmarkt?

 • Verse groenten
 • Vers fruit
 • Paddenstoelen, kiemen en verse kruiden
 • Aardappels, eieren en uien
 • Kaas, zuivel en vleesvervangers
 • Non-alcoholische dranken (melkvervangers, sappen, siropen, water, koffie en thee)
 • Alcoholische dranken (wijnen, rosé en cider)
 • Brood, ontbijtartikelen en beleg
 • Noten, zaden, pitten en gedroogde vruchten
 • Versnaperingen (chocolade, koek, chips, e.d.)
 • Droogwaar (diversen bonen en erwten)
 • Kookgranen en deegwaren
 • Potjes en conserven (van bonen tot vis, en van kokosmelk tot soep)
 • Olies, smaakmakers en sausen
 • Diverse melen en bakartikelen
 • Zout, suiker en siropen
 • Gedroogde kruiden en specerijen
 • Huishoudelijke artikelen
 • Zonbescherming (Lovea)
 • Lichaamsverzorging (Weleda)
 • Ontzuringsproducten

* Uitzonderingen: wildplukartikelen als zeewier en producten als zeezout waar geen biologisch keurmerk mogelijk is.


Thuisbezorgen of afhalen

Laat alles thuisbezorgen (thuis-zijn niet nodig!) of haal jouw pakket op bij ons bedrijf in Katwijk.

Een sfeerfoto van verschillende biologische producten in een krat die verkocht worden door Kievit

Wij hebben geen verborgen kosten. Kies je voor thuisbezorging dan betaal je bezorgkosten, kies je voor afhalen dan betaal je geen bezorgkosten.

THUISBEZORGING

Wij bezorgen wekelijks aan huis. Om het pakket in ontvangst te nemen is het niet nodig om thuis te zijn. Als we het pakket bij de voordeur of een anderzijds goed bereikbare plek (begane grond) kunnen neerzetten, dan is dat wat ons betreft in orde. Wanneer de levering van het pakket bij de voordeur eventueel problemen kan opleveren, kunnen we vaak met elkaar een oplossing bedenken in de vorm van bezorging via een bezorgsleutel of bezorging in een schuurtje.

BEZORGDAG

We werken met vaste bezorgdagen. De bezorgdag is geheel afhankelijk van de woonplaats en soms ook de woonwijk. Wil je weten op welke dag we bij jou bezorgen? Mail ons met het bezorgadres, dan geven wij de bezorgdag aan je door.

BEZORGKOSTEN

Woon je binnen een straal van 10 km van Kievit, dan rekenen we bij standaard bezorging op de begane grond €1,25 bezorgkosten.

Woon je buiten een straal van 10 km van Kievit, dan rekenen we bij standaard bezorging op de begane grond €2,00 bezorgkosten.

Bij speciale bezorgwensen die ons extra tijd kosten, zoals bezorging op een etage een flat, rekenen wij €1,50 extra.

Ons bezorggebied loopt tot Den Haag, Delft, Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Haarlem. Twijfel je of je binnen ons bezorggebied woont? Neem gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

AFHALEN

Als je klant bent bij Kievit kan je je pakket bij ons in Katwijk afhalen. De vaste afhaaldag is woensdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Mocht donderdag beter uitkomen als vaste afhaaldag, of wil je het pakket na 17.00 uur ophalen, dan is dit ook mogelijk. Geef op het aanmeldformulier bij de bezorgaanwijzing (tweede pagina) aan dat je het pakket wilt ophalen en op welke dag, dan maken wij dit in orde.

Wij zijn te vinden op Bedrijventerrein ’t Ambacht, aan de Sandtlaan 36-C14 in Katwijk (net over de grens van Rijnsburg).Kievit-pakket bij een winkel afhalen

Er zijn een aantal winkels die pakketten bij ons afnemen. Wil je bij een van deze winkels een Kievit-pakket afhalen, dan regel je dit met de winkel zelf. Je bestelt en betaalt het pakket bij de winkel.

LET OP!: Je bent in dit geval geen directe klant van Kievit en kunt geen gebruik maken van Mijn Kievit, de Zwarte lijst en onze Digitale boerenmarkt.

Winkel Adres Plaats

’t Amsterdammertje

Marktgracht 7

Almere-Haven

Brandnetel

Vrouwensteeg 5

Leiden

De Groenteman van het Kennedyplein

Kennedyplein 3a

Nieuwkoop

De Helianth

Herenstraat 5c

Leiden

Ekoplaza

Kerkplein 6a

Den Haag

Elsbroekerwei, Boerderijwinkel

Leidsestraat 185

Hillegom

Het Fruitpaleis

Lindenplein 2

Ter Aar

Kees en Marja Groente- en Fruithoek

Prins Bernardstraat 47

Noordwijk

Landwinkel Landlust

Gnephoek 44

Alphen aan de Rijn

Siere AGF

Noordplein 13

Roelofsarendsveen

Spar van Gessel

Hoofdstraat 164-166

Leiderdorp

Van Kesteren

Herenstraat 86

Voorhout

Wetselaar

de markt

Oegstgeest, Leiderdorp, WarmondJa ik wil klant worden!

Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje!