Werken bij Kievit

Wij werken al 25 jaar aan een bijzonder bedrijf, biologisch vers van land naar klant. Door de jaren heen zijn wij flink ontwikkeld en nog steeds maken we ons druk om een mooi product voor onze trouwe klanten. Onze kernwaarden zijn belangrijk, net als een goed sfeer en een no-nonsense logistiek. Want onze superstrakke vers-keten vraagt betrouwbare collega’s met een scherpe blik en power.

 

VERBINDING, INZET EN PRO-ACTIVITEIT

Hoe ziet het werk eruit? Het ene team is druk bezig met de oogst, of haalt producten in één van onze busjes bij een andere bio-collega. Ondertussen komen er ook pallets binnen met groenten en fruit. Afstapelen, controleren, inpakken, pakketten samenstellen, routes maken, bestellingen lopen. En dat allemaal voor onze trouwe Kievitklanten. We hebben geen dagen de tijd om al deze pakketten en bestellingen ook nog te bezorgen, dus dat vraagt collega’s waar we op kunnen rekenen.

Het mooie product en de relatief grote afwisseling in alle logistieke stappen maak het werk prettig afwisselend. Met enige regelmaat zoeken wij versterking.

 

BELANGSTELLING?

Word jij blij van onze missie en de werkzaamheden van deze beschrijving? Aarzel dan niet om een goede motivatie te sturen.

Sebastiaan Bos

info@kievitamines.nl

 

 


Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje!