Ants on a Log – gevulde bleekselderij snack

bleekselderijstengels gevuld met pindakaas en rozijnen en met hummus en stukjes rode paprika

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Thaise curry met paksoi, champignons en garnalen

Thaise curry met paksoi, champignons en garnalen en witte rijst

Superlekker en ook nog eens snel en makkelijk

Bekijk het recept

Groenlof met pasta, roomkaas en gehakt

groenlof met pasta, gehakt en roomkaas

Laat je niet afschrikken door het onbekende!    

Bekijk het recept

Dit is een klassiek snack uit Amerika, schijnt. Wij zijn thuis dol op rauwe groente knagen en dit lijkt me een perfect hapje als je kinderen hongerig zijn en je eens iets anders wilt voorschotelen. En ik denk dat grote mensen ze ook lekker vinden trouwens.

Ingrediënten

  • 4 grote stengels bleekselderij
  • 8 el pindakaas
  • 2 el rozijnen

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

Was de bleekselderij goed en snijd in stukken van ongeveer 4 cm. Vul de holtes van de stengels met de pindakaas en leg daar de rozijnen op, als mieren die over een boomstam lopen. Je kunt variëren met door de pindakaas te vervangen door hummus of roomkaas (desgewenst gemengd met blauwe kaas) en de rozijnen te vervangen door cranberries of stukjes chocola, of voor een meer hartige versie stukjes tomaat, paprika of nootjes.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK