wij zijn kievit

Sinds 1996 stellen wij pakketten samen van uitsluitend biologisch geteelde groenten en fruit.

wat wij doen

wie wij zijn

biologisch

Biologische groente en fruit, vers van het land op jouw bord! Dagelijks spannen wij ons in om je de lekkerste – biologisch verantwoorde – producten te leveren.

Dat doen wij met teelt van ons éigen land en van gekeurde tuinders. Ook de producten in onze Digitale Boerenmarkt zijn 100% biologisch.

Daarnaast ondersteunen en informeren wij jou met kooktips, recepten en informatie.

Met Kievit houden we ons al meer dan 25 jaar bezig met biologische tuinbouw! Onze klantenkring is opgebouwd door met veel zorg, goede programma’s te verzorgen.

Al onze producten zijn 100% biologisch, maar waar mogelijk zetten wij zelf liever een stap extra. Zo bieden wij veel producten aan die onder het Demeter-keurmerk vallen. Dit betekent: de mooiste, goed gecontroleerde biologische en biodynamische producten.

werken bij kievit

Iedereen mag komen werken bij Kievit!
Kievit bestaat uit een groot team van inmiddels meer dan 25 vrouwen en mannen. Die werken allemaal keihard. Zij oogsten jouw groenten van het eigen land, sorteren de groente en het fruit van andere tuinders en de producten van de Digitale Boerenmarkt. Week-in week-uit bijna 3.000 pakketten die wij zelf bij jou thuis afleveren.

Kijk hier voor de mogelijkheden