Retouren

Herroepingsrecht

Indien u een aankoop doet op internet heeft u het recht om dit product weer terug te sturen en uw geld retour te ontvangen. Dit heet het herroepingsrecht. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. In de meeste gevallen kunnen wij de producten gratis oppikken bij uw volgende levering. Mocht uw levering verder weg liggen dan de 14 dagen na aanmelding, vragen wij u het product zelf te retourneren via een pakketdienst of persoonlijk bij ons in Katwijk. Ons adres is: Sandtlaan 36 C14 2223GG Katwijk. De kosten voor de retourzending zijn in dat geval voor eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u, binnen 14 dagen na ontvangst, contact met ons opnemen via info@kievitamines.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” 

Vermeld in uw mail duidelijk uw naam, adres en het product dat u wilt retourneren. 

Uitzonderingen

Het grootste gedeelte van de producten van Kievit zijn versproducten. Voor deze producten is het niet mogelijk om uw producten terug te sturen en uw geld retour te ontvangen. Versproducten zijn namelijk uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht. Mocht u niet tevreden zijn, neem dan contact met ons via info@kievitamines.nl of via 071-4019365.
Andere producten zoals zonnebrandcreme, vaatdoekjes en tuinhandschoenen vallen wel onder het herroepingsrecht.  

Geld binnen 14 dagen retour.

Kievit is wettelijk verplicht om uw geld binnen 14 dagen terug te storten op uw rekening als u een product geretourneerd hebt. Dit geldt ook wanneer u melding hebt gemaakt van een ontbrekend of rot product en er voor kiest dat u deze van uw rekening wilt laten halen. In de praktijk brengen wij het bedrag in mindering op de eerst volgende openstaande factuur. Dit kan de factuur van de lopende week zijn of de week er op. Mocht u geen openstaande facturen meer hebben, bijvoorbeeld omdat u geen klant meer bent, dan zal Kievit het bedrag binnen 14 dagen, en meestal al eerder, terugstorten op uw rekening.

Per post een document verzenden?

Download deze bijlage en stuur deze op naar het onderstaande adres:
Kievit
Sandtlaan 36 C14
2223GG Katwijk
071-4019365