- werken bij kievit -

Werken bij Kievit is bijzonder

Kievit bestaat uit een groot team van inmiddels meer dan 25 vrouwen en mannen. Die werken allemaal keihard. Zij oogsten groenten van het eigen land, verwerken de groente en het fruit van andere tuinders, stellen pakketten samen en voegen daar ook nog de bestellingen uit onze Digitale Boerenmarkt aan toe. Alles bezorgen zij zelf bij onze klanten aan huis.

Werken bij Kievit is bijzonder. Ten eerste omdat Kievit één van de eerste abonnementen-bedrijven van Nederland is. Ten tweede omdat wij een superstrakke vers-keten met 100% biologische producten hebben. Sinds 1996 direct van het land naar de klant.

Bevlogen

Wij hebben al 25 jaar een missie die wij allemaal delen. Het verloop in ons team is klein, maar soms zoeken wij nieuwe collega’s. Liefst natuurlijk mensen die onze bevlogenheid delen.

Betrokkenheid, inzet en pro-activiteit

In onze superstrakke vers-keten sluiten oogst, pakketten samenstellen en bezorging nauw samen. Dus is iedereen nauw betrokken bij het werk van alle collega’s. De inzet voor het team, in weer en wind is altijd op een hoog niveau. Een georganiseerd hoofd, een goede betrokkenheid en een naturelle goede inzet zijn dan erg belangrijk.

Belangstelling?

Bekijk hieronder de details van de verschillende banen en neem dan contact met ons op per mail.

Sebastiaan Bos

planning@kievitamines.nl

BEKIJK ONS WERK

Logistiek medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons logistiek team kan versterken.…

Lees meer...

Op de bus

3.000 bezorgingen per week, verdeeld over tientallen routes in een gebied tussen Den Haag, Alphen…

Lees meer...

Op het land

Op het land wordt hard gewerkt aan een mooi biologisch gewas. Weer of geen weer,…

Lees meer...