- werken bij kievit -

Wil je graag bij een informeel en vrolijk bedrijf, lekker de handen uit de mouwen steken? Met gezonde producten en op duurzame manier bezorgd? Wij hebben een unieke formule waarin we niet alleen biologische telen maar ook overige boodschappen aan onze klanten bezorgen. Als dit je aanspreekt, lees dan verder.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons logistiek team kan versterken. Wij zoeken een gedreven chauffeur die een vaste pakkettenroute kan rijden en verder mee kan helpen met het inpakken en sorteren van groente en fruit.

Met Kievit doen we iets heel bijzonders. We kweken direct voor een klantenkring biologische groenten. Onze eigen teelt wordt aangevuld zodat we een mooi pakkettenprogramma in elkaar kunnen zetten voor de klantenkring van Kievit. Naast de pakketten doen we nog veel meer om onze klanten blij en tevreden te houden. Met een bestelservice, thuisbezorging en nog veel meer, bieden we onze klanten veel service. Dat doen we al meer dan 25 jaar en we zijn voor velen een voorbeeldbedrijf in de korte keten.

Wat voor een werkzaamheden zijn er?

De pakketten bezorgen wij voornamelijk bij onze trouwe klanten aan huis. Dagelijks zijn ongeveer 15 à 20 collega’s actief om van de verse biologische groenten en andere producten, klantenpakketten te maken.

Wij hebben een stevige aanpakcultuur waarbij kwaliteit, klantgerichtheid en onderlinge samenwerking hoog in het vaandel staan. Onze voldoening en lol halen wij uit het maken en leveren van een mooi pakket en een prettige onderlinge samenwerking.

Hoe ziet je dag eruit?

Er zijn verschillende teams actief. Één team start ’s ochtends om 8 uur met afwegen. Samen met een paar collega’s start je vandaag aan de weegtafels. Je haalt een aantal kratten witlof uit de cel en weegt deze samen met je collega’s af tot porties. Na de witlof verpakken jullie de veldsla, de peentjes en noem maar op. Zo ‘draaien’ we met een ploegje heel wat porties weg.

Het kan ook zijn dat je orders pikt. Je loopt dan de bestellingen bij elkaar van een klant die naast zijn pakket ook nog een bestelling heeft. Sommige bestellingmakers beginnen ook om 7:00 uur.

Als je ook bezorgwerk doet dan is het na de pauze tijd voor je route. Je haalt alle spullen die je nodig hebt uit de koelcel, haalt je routelijst op en controleert bij het inladen of je alles bij je hebt. Als je bus geladen is start je met je route. Aan de hand van een bezorgbriefje zet je bij elke klant de juiste spullen voor deur. Halverwege je route heb je een nieuwe klant en je belt even aan om haar welkom te heten en te bespreken hoe jij de pakketten het beste kan achterlaten.

 

Na een uur of vier rijden heb je zo’n 80 pakketten bezorgd en rij je weer terug naar Katwijk. Daar laad je je bus uit en bespreekt eventuele nieuwe bijzonderheden van je route op kantoor zodat je hem de week erop nog efficiënter kan rijden.

Als laatste help je eventueel de pakkettenploeg nog even met het maken van de fruitpakketten voor de volgende dag. Samen ruimen jullie daarna de hal even op en zit je dag er weer op.

Wie zoeken wij?:

Wij zoeken iemand die graag bij een wat kleinere organisatie aan de slag gaat. Die collegialiteit belangrijker vindt dan een uniform, die geen chef nodig heeft om inzet te tonen en die oplossingsgericht is. Ook hebben wij graag een collega die plezier in het werk belangrijk vindt, maar niet meteen de brui eraan geeft als het een keer tegen zit. Bij voorkeur ook sportief (niet verplicht) en geen probleem heeft met fysiek werk. Een collega die de collega’s niet snel in de steek laat.

Verder vind je het geen probleem even een uurtje door te werken als het werk nog niet klaar is. Je snapt dat je onderdeel bent van een groter geheel en dat onze seizoensproducten geen vierkante doosjes Brinta zijn. Verder is het voor jou vanzelfsprekend dat onze klanten belangrijk zijn en een goede service verdienen.

Wat bieden wij?
 • Een aanstelling voor fulltime, maar parttime is ook bespreekbaar.
 • Een leuk team van collega’s om mee samen te werken
 • Vanaf 1 januari zal het instaploon circa €2.500,00 per maand worden (40 uur).
 • Korting op onze producten, opbouw vakantiegeld, vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.
 • De meerwaarde van het werken bij een kleinschalig en biologisch bedrijf!
 • Een informele en prettige werksfeer, ook hebben medewerkers invloed op het werkproces.
 • Aanpakmentaliteit, dus geen gehang of getreuzel.
 • Veel afwisseling in je werkzaamheden mogelijk. Van orderpicken tot oogstwerk.
 • Vrolijke behulpzame collega's, gastvrij team.
 • De ervaring dat je een hele productie-kolom, van land naar klant kan meemaken.
 • Regelmatig een borrel (en chips).

Ben je enthousiast geworden en lijkt dit je wat om voor een langere tijd te doen?

Stuur dan een motivatie en relevantie informatie naar planning@kievitamines.nl
tav Sebastiaan Bos. We zien uit naar je reactie!