- werken bij kievit -

Werken bij Kievit is bijzonder

Werken bij Kievit is bijzonder. Ten eerste omdat Kievit één van de eerste abonnementen-bedrijven van Nederland is. Ten tweede omdat wij een goed verzorgde versketen met 100% biologische producten hebben. Sinds 1996 verzorgen wij voor een mooie klantenkring wekelijks de biologische verswaren. Direct van het land naar de klant. Er zijn nogal wat bedrijven die dit graag suggereren, wij doen het echt.

 

Kievit bestaat uit een mooi team dat in verschillende ploegen dagelijks druk in de weer is.  We verzorgen biologische versproducten van land naar klant en daarvoor moeten we, zonder gedraal, veel logistieke stappen maken. Alleen met goede samenwerking en een ferme aanpakmentaliteit krijgen we dit voor elkaar. Van de oogst op het eigen land door het veldteam, tot producten laden bij collega’s in het land, tot het verwerken de groente en het fruit op onze locatie op de Sandtlaan. Uiteindelijk resulteert dat in zeer gewaardeerde groente- en fruitpakketten en heel veel bestellingen. Die worden vervolgens weer door de bezorgers aan huis bezorgd. Onze vaste klanten zien uit naar hun komst. Al die logistieke stappen en al die mooie versproducten zorgen ervoor dat het een dynamisch bedrijf is. We zoeken aanpakkers waar we op kunnen rekenen.

Kernwaarden

Wij werken al ruim 25 jaar met een missie en met kernwaarden. Dit brengt een mooie cohesie in ons team. Die kernwaarden zijn Verbinding, Inzet en Proactiviteit.
Dat zijn geen passieve kreten, maar stevige kernwaarden die ons door alle dynamiek van het versbedrijf laten koersen. En dat werkt.

Wat is een fijne kievit-collega?

In onze goed georganiseerde versketen sluiten de oogst, de inpakactiviteiten en de bezorging precies op elkaar aan. Je bent niet alleen uitvoerend in jouw processtappen, maar je staat ook in verbinding met de processtappen vóór of ná jouw werk. Je hebt een opgeruimde blik en je raakt niet in paniek als er een vertraging of complicatie ontstaat. Je snapt dat er naast een instructie ook nog zoiets bestaat als je gezonde verstand gebruiken. En je hoeft zeker niet uitgelegd te krijgen wat een goede inzet is. Je snapt na de uitleg snel wat je moet doen en je ziet ook dat de logistiek om je heen best complex is. Je bent verzorgend als het gaat om product-afhandeling, zonder dat je vastloopt in de details. Je hebt een opgeruimd humeur en als er een probleem ontstaat, dan is het niet automatisch je reflex om iemand de schuld te geven, maar stel je een vraag. En heel belangrijk: we kunnen op je rekenen, je komt dus op tijd en bent weinig afwezig.

Wat zoeken wij momenteel?

Momenteel zijn er kansen voor nieuwe kandidaten voor de bezorging en diverse inpak- en orderwerkzaamheden.

Wat bieden wij?
  • Een aanstelling voor fulltime, maar parttime is ook bespreekbaar.
  • Een leuk team van collega’s om mee samen te werken
  • Een prima en marktconform salaris
  • Korting op onze producten
  • De meerwaarde van het werken bij een kleinschalig en biologisch bedrijf!

stuur je sollicitatie naar:

Sebastiaan Bos via  planning@kievitamines.nl