Ants on a Log – gevulde bleekselderij snack

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
O, ja, bloemkool is zo veelzijdig! Deze keer belandde hij in een lekker kruidig soepje en we bakten er zelf…
Bekijk het receptYes, het regent en we eten stamppot, Holland op zijn best! Alhoewel, ook in een risotto of pastagerecht zijn raapstelen…
Bekijk het receptDit is een klassiek snack uit Amerika, schijnt. Wij zijn thuis dol op rauwe groente knagen en dit lijkt me een perfect hapje als je kinderen hongerig zijn en je eens iets anders wilt voorschotelen. En ik denk dat grote mensen ze ook lekker vinden trouwens.
Ingrediënten
- 4 grote stengels bleekselderij
- 8 el pindakaas
- 2 el rozijnen
Bereiding
Was de bleekselderij goed en snijd in stukken van ongeveer 4 cm. Vul de holtes van de stengels met de pindakaas en leg daar de rozijnen op, als mieren die over een boomstam lopen. Je kunt variëren met door de pindakaas te vervangen door hummus of roomkaas (desgewenst gemengd met blauwe kaas) en de rozijnen te vervangen door cranberries of stukjes chocola, of voor een meer hartige versie stukjes tomaat, paprika of nootjes.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 398
- Volgende »