Ants on a Log – gevulde bleekselderij snack

bleekselderijstengels gevuld met pindakaas en rozijnen en met hummus en stukjes rode paprika

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Pompoenschotel met paddenstoel, ei en tijm

Pompoenschotel met paddenstoel, ei en tijm

Pompoen en tijm, dat is een bijna standaard setje. Een ander mediterraan kruid doet het trouwens ook goed met pompoen,…

Bekijk het recept

Snijbiet met mozzarella

snijbiet met mozzarella

Snijbiet met een laagje van gesmolten mozzarella: simpel en lekker! Dit gerecht kan je ook prima maken met bijvoorbeeld andijvie…

Bekijk het recept

Dit is een klassiek snack uit Amerika, schijnt. Wij zijn thuis dol op rauwe groente knagen en dit lijkt me een perfect hapje als je kinderen hongerig zijn en je eens iets anders wilt voorschotelen. En ik denk dat grote mensen ze ook lekker vinden trouwens.

Ingrediënten

  • 4 grote stengels bleekselderij
  • 8 el pindakaas
  • 2 el rozijnen

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

Was de bleekselderij goed en snijd in stukken van ongeveer 4 cm. Vul de holtes van de stengels met de pindakaas en leg daar de rozijnen op, als mieren die over een boomstam lopen. Je kunt variëren met door de pindakaas te vervangen door hummus of roomkaas (desgewenst gemengd met blauwe kaas) en de rozijnen te vervangen door cranberries of stukjes chocola, of voor een meer hartige versie stukjes tomaat, paprika of nootjes.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK