Bloemkool met tomaat en bonen

bloemkool-tomaat-bonen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Paksoisalade

Paksoisalade

Paksoi, mijn favoriet voor snelle maaltijden. Meestal belandt hij in de wok, maar eigenlijk is hij ook rauw heel lekker…

Bekijk het recept

Courgettesalade à la Alastair

Dit jaar vertoefden we wederom op één van onze favoriete stekjes in Frankrijk en we nodigden de eigenaren van de…

Bekijk het recept

Ingrediënten

1 bloemkool
2 sjalotjes
1 teen knoflook
3 tomaten
blik kidneybonen
scheut olie
1 el oregano
peper & zout

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding

Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en de stronk kan mee in plakjes. Stoom gaar. Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Fruit in wat olie glazig. Voeg de bloemkool, oregano, peper & zout en in blokjes gesneden tomaat en uitgelekte kidneybonen toe en warm alles goed door.

Wij aten het met gekookte boekweit, maar rijst of aardappels gaan ook prima.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Bietentartaar met dukkah en geitenkaas

Het lijkt moeilijker dan het is…

Bekijk het recept

Gepocheerde eieren in boter-roomsaus

Lekker met spinazie, raaspsteel of andijvie!

Bekijk het recept