Bloemkool met tomaat en bonen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Paksoi, mijn favoriet voor snelle maaltijden. Meestal belandt hij in de wok, maar eigenlijk is hij ook rauw heel lekker…
Bekijk het receptDit jaar vertoefden we wederom op één van onze favoriete stekjes in Frankrijk en we nodigden de eigenaren van de…
Bekijk het receptIngrediënten
1 bloemkool
2 sjalotjes
1 teen knoflook
3 tomaten
blik kidneybonen
scheut olie
1 el oregano
peper & zout
Bereiding
Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en de stronk kan mee in plakjes. Stoom gaar. Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Fruit in wat olie glazig. Voeg de bloemkool, oregano, peper & zout en in blokjes gesneden tomaat en uitgelekte kidneybonen toe en warm alles goed door.
Wij aten het met gekookte boekweit, maar rijst of aardappels gaan ook prima.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 390
- Volgende »