Bloemkool met tomaat en bonen

Print Friendly, PDF & Email

bloemkool-tomaat-bonen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Gepekelde Chinese kool uit de oven

Print Friendly, PDF & Email

Met een beetje geduld, graag.

Bekijk het recept

Andijvie met witte bonen en oesterzwammen

Andijvie met witte bonen en gebakken oesterzwammen
Print Friendly, PDF & Email

Natuurlijk is het goed om gouwe ouwes te blijven maken maar….

Bekijk het recept

Ingrediënten

1 bloemkool
2 sjalotjes
1 teen knoflook
3 tomaten
blik kidneybonen
scheut olie
1 el oregano
peper & zout

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding

Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en de stronk kan mee in plakjes. Stoom gaar. Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Fruit in wat olie glazig. Voeg de bloemkool, oregano, peper & zout en in blokjes gesneden tomaat en uitgelekte kidneybonen toe en warm alles goed door.

Wij aten het met gekookte boekweit, maar rijst of aardappels gaan ook prima.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Gepekelde Chinese kool uit de oven

Print Friendly, PDF & Email

Met een beetje geduld, graag.

Bekijk het recept

Andijvie met witte bonen en oesterzwammen

Andijvie met witte bonen en gebakken oesterzwammen
Print Friendly, PDF & Email

Natuurlijk is het goed om gouwe ouwes te blijven maken maar….

Bekijk het recept