FILMPJE: basisrecept prei (inclusief schoonmaaktip)

prei_snijden

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Courgettesalade à la Alastair

Dit jaar vertoefden we wederom op één van onze favoriete stekjes in Frankrijk en we nodigden de eigenaren van de…

Bekijk het recept

Gele bieten met sinaasappel à la Ottolenghi

Gele bieten met sinaasappel à la Ottolenghi

Bietjes eten wij thuis vaak met linzen of met geitenkaas en pitjes of met gehaktballetjes of gerookte makreel, maar de…

Bekijk het recept

Lekker prei! Maar hoe maak je het eigenlijk schoon? En kun je wel alles eten van de prei? Dit filmpje geeft het antwoord!

We wokken de prei met een scheutje balsamico.
Dit gerecht is lekker met een handje hazelnoten en makreel (en een paprikaatje).

Dit is een kookfilmpje van Kievit! Wij hebben als doel om te laten zien dat koken met echte groenten veel makkelijker is dan mensen denken. Wij zijn geen koks, we zijn gewoon Kievitters met een hele drukke baan én kinderen én we zijn gek van biologische groenten. Zo koken we ook! Dus verwacht geen professionele kookfilmpjes, maar misschien wel net even dat extra stukje duidelijkheid en procesinformatie die je van je preivrees afhelpen… Veel kookplezier toegewenst!

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding