FILMPJE: palmkool met blauwe geitenkaas (en ris- en schoonmaakinstructie)

palmkool_rissen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Pastinaak uit de koekenpan

pastinaak gebakken met paprika, geserveerd met gierst en gehaktballetjes

Pastinaak is nog steeds een beetje een vreemde groente voor velen, maar vroeger werd hij veel gegeten, in tijden dat…

Bekijk het recept

Spaghetti con scarola

pasta met andijvie, groene olijven , rozijn en pijnboompitten

Het was weer eens tijd voor een nieuw andijvie recept! In Italië heet andijvie ‘Scarola’ en ze eten het graag.

Bekijk het recept

In dit kookfilmpje maken we een eenvoudig recept met palmkool met blauwe geitenkaas. Lekker met pasta.

Deze groente is voor sommige een beetje eng, dus we beginnen met het rissen en een schoonmaaktip. Helemaal niet eng!

Dit is een kookfilmpje van Kievit! Wij hebben als doel om te laten zien dat koken met echte groenten veel makkelijker is dan mensen denken. Wij zijn geen koks, we zijn gewoon Kievitters met een hele drukke baan én kinderen én we zijn gek van biologische groenten. Zo koken we ook! Dus verwacht geen professionele kookfilmpjes, maar misschien wel net even dat extra stukje duidelijkheid en procesinformatie die je van je palmkoolvrees afhelpen… Veel kookplezier toegewenst!

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding