FILMPJE: palmkool met blauwe geitenkaas (en ris- en schoonmaakinstructie)
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Pastinaak is nog steeds een beetje een vreemde groente voor velen, maar vroeger werd hij veel gegeten, in tijden dat…
Bekijk het receptHet was weer eens tijd voor een nieuw andijvie recept! In Italië heet andijvie ‘Scarola’ en ze eten het graag.
Bekijk het receptIn dit kookfilmpje maken we een eenvoudig recept met palmkool met blauwe geitenkaas. Lekker met pasta.
Deze groente is voor sommige een beetje eng, dus we beginnen met het rissen en een schoonmaaktip. Helemaal niet eng!
Dit is een kookfilmpje van Kievit! Wij hebben als doel om te laten zien dat koken met echte groenten veel makkelijker is dan mensen denken. Wij zijn geen koks, we zijn gewoon Kievitters met een hele drukke baan én kinderen én we zijn gek van biologische groenten. Zo koken we ook! Dus verwacht geen professionele kookfilmpjes, maar misschien wel net even dat extra stukje duidelijkheid en procesinformatie die je van je palmkoolvrees afhelpen… Veel kookplezier toegewenst!
Ingrediënten
Bereiding
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 377
- Volgende »