Filmpje: Hoe ris je palmkool? (voor een stamppotje)

Een closeup van palmkool

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Salade met biet, appel en gefrituurde boekweit

Salade met biet, appel en gefrituurde boekweit
Bekijk het recept

Plaattaart met courgette, paprika en tonijn

Plaattaart met courgette, paprika en tonijn

“Een soort pizza Niçoise”” , vond Meike dit. Ook een aardige naam, maar in de Niçoise horen natuurlijk sperziebonen en…

Bekijk het recept

Palmkool is niet eng! In dit filmpje laten we zien hoe je de bladeren klaarmaakt voor gebruik; rissen, snijden en wassen. Palmkool doet het goed in een stamppot (kooktijd palmkool 8 min.) met gebakken paddenstoelen en een mosterdsausje. Het is ook heerlijk met spaghetti, lasagne of risotto.

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK