Filmpje: Hoe ris je palmkool? (voor een stamppotje)

Print Friendly, PDF & Email

Een closeup van palmkool

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Asperges met Hollandaisesaus

Asperges met Hollandaise saus, puree en ham
Print Friendly, PDF & Email

Het is nog steeds aspergetijd! En met een lekker wijntje erbij eten we het chic en klassiek!

Bekijk het recept

Sebo’s paardenmuesli (koolrabi-salade)

Print Friendly, PDF & Email

Een knapperige hap voor lunch of potluck.

Bekijk het recept

Palmkool is niet eng! In dit filmpje laten we zien hoe je de bladeren klaarmaakt voor gebruik; rissen, snijden en wassen. Palmkool doet het goed in een stamppot (kooktijd palmkool 8 min.) met gebakken paddenstoelen en een mosterdsausje. Het is ook heerlijk met spaghetti, lasagne of risotto.

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Asperges met Hollandaisesaus

Asperges met Hollandaise saus, puree en ham
Print Friendly, PDF & Email

Het is nog steeds aspergetijd! En met een lekker wijntje erbij eten we het chic en klassiek!

Bekijk het recept

Sebo’s paardenmuesli (koolrabi-salade)

Print Friendly, PDF & Email

Een knapperige hap voor lunch of potluck.

Bekijk het recept