Filmpje: Hoe ris je palmkool? (voor een stamppotje)

Print Friendly, PDF & Email

Een closeup van palmkool

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Raapstelenrisotto

Raapstelenrisotto met gebakken vis
Print Friendly, PDF & Email

Het voorjaar in je pan

Bekijk het recept

Rabarbertaart

Rabarbertaart
Print Friendly, PDF & Email

Rabarber, geniet er van nu het er is!

Bekijk het recept

Palmkool is niet eng! In dit filmpje laten we zien hoe je de bladeren klaarmaakt voor gebruik; rissen, snijden en wassen. Palmkool doet het goed in een stamppot (kooktijd palmkool 8 min.) met gebakken paddenstoelen en een mosterdsausje. Het is ook heerlijk met spaghetti, lasagne of risotto.

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Gegrilde asperges met kaas en tomaat

Print Friendly, PDF & Email

dat is weer eens iets anders dan ei en ham…

Bekijk het recept

Koolrabi met peterselieroomsaus

Print Friendly, PDF & Email

Koolrabi en peterselie in één pakket, dat vraagt om een recept samen!

Bekijk het recept