Radijs met boter en zout

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Pastinaak is nog steeds een beetje een vreemde groente voor velen, maar vroeger werd hij veel gegeten, in tijden dat…
Bekijk het receptHet was weer eens tijd voor een nieuw andijvie recept! In Italië heet andijvie ‘Scarola’ en ze eten het graag.
Bekijk het receptVan Manou leerde ik hoe de Fransen graag radijsjes eten: met boter en zout. Dit is natuurlijk eigenlijk geen echt recept, want meer dan dit is het ook niet: boter en zout. Toch wil ik het jullie niet onthouden, want ohlala, dat is echt lekker! In een mum van tijd was er een heel bordje radijsjes opgeknaagd! Radijsjes zijn verder ook heerlijk om je salade mee op te fleuren of je boterham met kaas en natuurlijk kun je ook een stokbroodje nemen!
Ingrediënten
- roomboter
- zeezoutvlokken of Himalaya zout
Bereiding
Was de radijsjes, laat het groen er eventueel aan, haal eventueel het staartje onderaan er vast af. Smeer op elke radijs een beetje boter en dip ze voorzichtig in een beetje zout, het liefst zeezoutvlokken of dat lekkere Himalaya zout.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 398
- Volgende »