Ants on a Log – gevulde bleekselderij snack

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Al eerder gaf ik een soortgelijk recept, maar deze week vond ik het echt weer tijd voor bloemkoolcouscous en maakte…
Bekijk het receptEen klassieker uit Sicilië, deze venkelsalade. Je kookt met wat er voor handen is, nou dat wordt dan venkel, sinaasappel…
Bekijk het receptDit is een klassiek snack uit Amerika, schijnt. Wij zijn thuis dol op rauwe groente knagen en dit lijkt me een perfect hapje als je kinderen hongerig zijn en je eens iets anders wilt voorschotelen. En ik denk dat grote mensen ze ook lekker vinden trouwens.
Ingrediënten
- 4 grote stengels bleekselderij
- 8 el pindakaas
- 2 el rozijnen
Bereiding
Was de bleekselderij goed en snijd in stukken van ongeveer 4 cm. Vul de holtes van de stengels met de pindakaas en leg daar de rozijnen op, als mieren die over een boomstam lopen. Je kunt variëren met door de pindakaas te vervangen door hummus of roomkaas (desgewenst gemengd met blauwe kaas) en de rozijnen te vervangen door cranberries of stukjes chocola, of voor een meer hartige versie stukjes tomaat, paprika of nootjes.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 398
- Volgende »