Bloemkool met tomaat en bonen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Bloemkool, geroosterd in de oven, krijgt een heel lekkere, bijna nootachtige smaak.
Bekijk het receptWeer nét even een tikkie anders, geen kruidnagel maar gember in de rodekool!
Bekijk het receptIngrediënten
1 bloemkool
2 sjalotjes
1 teen knoflook
3 tomaten
blik kidneybonen
scheut olie
1 el oregano
peper & zout
Bereiding
Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en de stronk kan mee in plakjes. Stoom gaar. Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Fruit in wat olie glazig. Voeg de bloemkool, oregano, peper & zout en in blokjes gesneden tomaat en uitgelekte kidneybonen toe en warm alles goed door.
Wij aten het met gekookte boekweit, maar rijst of aardappels gaan ook prima.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Een beetje bleek, maar stiekem heel smaakvol
Bekijk het recept- 1
- 2
- 3
- …
- 387
- Volgende »