Bloemkool met tomaat en bonen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Andijvie is voor veel mensen geen populaire groente. Ik snap niet waarom, het is zo’n heerlijke groente. Veelzijdig ook.
Bekijk het receptCourgette, tomaat, ui en wat olijfjes: een match die altijd goed is. Je kan het gewoon bakken in een pan,…
Bekijk het receptIngrediënten
1 bloemkool
2 sjalotjes
1 teen knoflook
3 tomaten
blik kidneybonen
scheut olie
1 el oregano
peper & zout
Bereiding
Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en de stronk kan mee in plakjes. Stoom gaar. Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Fruit in wat olie glazig. Voeg de bloemkool, oregano, peper & zout en in blokjes gesneden tomaat en uitgelekte kidneybonen toe en warm alles goed door.
Wij aten het met gekookte boekweit, maar rijst of aardappels gaan ook prima.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 391
- Volgende »