Bloemkool met tomaat en bonen

Print Friendly, PDF & Email

bloemkool-tomaat-bonen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Romige risotto met prei

Romige risotto met prei
Print Friendly, PDF & Email

Lekker roeren, lekker eten!

Bekijk het recept

Hartige pannenkoeken met champignons en rucola

Print Friendly, PDF & Email

Een pannenkoek met kikkererwtenmeel en boekweitmeel, dat is voedzaam en verrassend lekker!

Bekijk het recept

Ingrediënten

1 bloemkool
2 sjalotjes
1 teen knoflook
3 tomaten
blik kidneybonen
scheut olie
1 el oregano
peper & zout

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding

Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en de stronk kan mee in plakjes. Stoom gaar. Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Fruit in wat olie glazig. Voeg de bloemkool, oregano, peper & zout en in blokjes gesneden tomaat en uitgelekte kidneybonen toe en warm alles goed door.

Wij aten het met gekookte boekweit, maar rijst of aardappels gaan ook prima.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Winterpostelein salade met ei-dressing en radijs

Print Friendly, PDF & Email

Hoera, de lente op een bordje!

Bekijk het recept

Knolselderij-kokossoep met radijsbladpesto

Print Friendly, PDF & Email

Tover een winterse knol om in vrolijk gele, zonnige soep!

Bekijk het recept