Bosbietjes met sinaasappel en rucola
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Hmmm, verwarmende bietjes, dat is lekker op een koude winterse dag!
Bekijk het receptEen sajoer houdt het midden tussen soep en groentegerecht. Met wat meer vocht en minder rijst op je bord voelt…
Bekijk het receptVoor dit recept gebruik je de bietjes en het loof.
Ingrediënten
1 bos bietjes met loof;
1 ui, gesneden;
sap van ½ citroen;
een scheutje olie;
eventueel 1 sinaasappel in stukjes;
peper en zout;
handje rucola
Bereiding
Was de bosbietjes goed en snijd het loof eraf. Was ook het loof en snijd in dunne reepjes. De bietjes snijd je in kleine blokjes, je hoeft deze verse bieten niet persé te schillen. Bak de bietjes een paar min samen met de ui in een scheut olie. Voeg daarna het gesneden bietenloof, citroensap, eventueel de stukjes sinaasappel, peper en zout toe en laat 5 min zachtjes stoven. Garneer met verse rucola.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 405
- Volgende »
