Bosbietjes met sinaasappel en rucola

Print Friendly, PDF & Email

bosbiet

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Koolrabi met tomaat en oregano

Print Friendly, PDF & Email

En het blad stoven we ook mee!

Bekijk het recept

Snijbietlasagne met citroen

Snijbiet lasagne met citroen
Print Friendly, PDF & Email

Snijbiet is een beetje vergelijkbaar met spinazie, het is ook familie van elkaar. prima spul voor lasagne dus.

Bekijk het recept

Voor dit recept gebruik je de bietjes en het loof.

Ingrediënten

1 bos bietjes met loof;
1 ui, gesneden;
sap van ½ citroen;
een scheutje olie;
eventueel 1 sinaasappel in stukjes;
peper en zout;
handje rucola

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding

Was de bosbietjes goed en snijd het loof eraf. Was ook het loof en snijd in dunne reepjes. De bietjes snijd je in kleine blokjes, je hoeft deze verse bieten niet persé te schillen. Bak de bietjes een paar min samen met de ui in een scheut olie. Voeg daarna het gesneden bietenloof, citroensap, eventueel de stukjes sinaasappel, peper en zout toe en laat 5 min zachtjes stoven. Garneer met verse rucola.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Koolrabi met tomaat en oregano

Print Friendly, PDF & Email

En het blad stoven we ook mee!

Bekijk het recept

Snijbietlasagne met citroen

Snijbiet lasagne met citroen
Print Friendly, PDF & Email

Snijbiet is een beetje vergelijkbaar met spinazie, het is ook familie van elkaar. prima spul voor lasagne dus.

Bekijk het recept