Dille-citroen saus

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Gember is prachtig. In elk zichzelf respecterende horecagelegenheid kun je tegenwoordig gemberthee krijgen en dat is in deze tijd van…
Bekijk het receptBij boerenkool denk je meestal aan stamppot, natuurlijk, hartstikke lekker, maar wist je dat je het ook prachtig kan stoven?
Bekijk het receptEen sausje doet soms wonderen. Gewoon gekookte boontjes worden opeens super chic met deze frisse dille-citroensaus. En hij is beslist niet moeilijk te maken! Ook lekker op gebakken vis, bij aardappels en rijst, op bloemkool of broccoli.
Ingrediënten
200 ml room (slagroom of een plantaardige room), geraspte citroenschil van een citroen (± 1 el), 2 el roomboter, sap van een halve citroen, 1 eierdooier, 2 el fijngehakte dille, p&z
Bereiding
Doe de room met de citroenschil in de pan, totdat het warm is. Voeg de boter en het citroensap toe en roer goed door elkaar. Dan gaat de dooier erin. Klop de massa totdat de saus dikker wordt. Maak op smaak met p&z. Vlak voor het opdienen roer je de dille erdoor.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Hollandse blaadjes met een Oosterse smaak
Bekijk het receptEen nieuwe twist voor vertrouwde groente
Bekijk het recept- 1
- 2
- 3
- …
- 387
- Volgende »