De lekkerste kruidnoten bak je natuurlijk zelf!

De lekkerste kruidnoten

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Pastinaak uit de koekenpan

pastinaak gebakken met paprika, geserveerd met gierst en gehaktballetjes

Pastinaak is nog steeds een beetje een vreemde groente voor velen, maar vroeger werd hij veel gegeten, in tijden dat…

Bekijk het recept

Spaghetti con scarola

pasta met andijvie, groene olijven , rozijn en pijnboompitten

Het was weer eens tijd voor een nieuw andijvie recept! In Italië heet andijvie ‘Scarola’ en ze eten het graag.

Bekijk het recept

De lekkerste kruidnoten bak je natuurlijk zelf!

Ingrediënten

150 g amandelmeel, 100 g palmsuiker, 1 theelepel bakpoeder, 1 ei, 50 gram kokosolie (zacht), 2 theelepels koekkruiden, 1 theelepel kaneel, snuf zout, Je vindt al deze ingrediënten op de Digitale boerenmarkt.

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

Meng de ingrediënten door elkaar,
Met een mixer met deeghaken ben je iets sneller klaar.
Verwarm de oven tot de 150 graden op de thermostaat
En leg een bakpapiertje op de plaat.
Van het deeg kan je nu kleine balletjes maken,
Maar let op dat ze elkaar niet raken.
Want anders zullen ze tijdens het bakken.
Langzaam tegen elkaar aan gaan plakken.
Doe ze nu maar in de warme oven.
Na 20 minuten zal je je ogen niet geloven.
Ze zijn nu mooi bruin en bijna klaar om te eten.
Laat ze nog wel even afkoelen, niet vergeten!
Ze zijn nu echt helemaal klaar.
Leg ze op een schaaltje, smullen maar!

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK