De lekkerste kruidnoten bak je natuurlijk zelf!

De lekkerste kruidnoten

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Rode bietenpannenkoek met rucola  en appel

Rode bietenpannenkoek met rucola  en appel

Bietjes en rucola, dat is een fijne combinatie. Heerlijk als salade samen, met vis of witte kaas erbij heerlijk.

Bekijk het recept

Gebakken koolrabi

Gebakken koolrabi met shiitake en basilicum, geserveerd op glutenvrije pasta

Koolrabi is een veelzijdige groente. Rauw in een salade, gestoofd in een sausje, gebakken of zelfs op de barbecue.

Bekijk het recept

De lekkerste kruidnoten bak je natuurlijk zelf!

Ingrediënten

150 g amandelmeel, 100 g palmsuiker, 1 theelepel bakpoeder, 1 ei, 50 gram kokosolie (zacht), 2 theelepels koekkruiden, 1 theelepel kaneel, snuf zout, Je vindt al deze ingrediënten op de Digitale boerenmarkt.

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

Meng de ingrediënten door elkaar,
Met een mixer met deeghaken ben je iets sneller klaar.
Verwarm de oven tot de 150 graden op de thermostaat
En leg een bakpapiertje op de plaat.
Van het deeg kan je nu kleine balletjes maken,
Maar let op dat ze elkaar niet raken.
Want anders zullen ze tijdens het bakken.
Langzaam tegen elkaar aan gaan plakken.
Doe ze nu maar in de warme oven.
Na 20 minuten zal je je ogen niet geloven.
Ze zijn nu mooi bruin en bijna klaar om te eten.
Laat ze nog wel even afkoelen, niet vergeten!
Ze zijn nu echt helemaal klaar.
Leg ze op een schaaltje, smullen maar!

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Bieten-kikkererwtenburgers

Bak je eigen vegaburger!

Bekijk het recept

Aubergine-courgettestoofpotje –

Lekker makkelijk met kikkererwten uit blik

Bekijk het recept