Filmpje: Hoe ris je palmkool? (voor een stamppotje)

Een closeup van palmkool

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Raapsteel clafoutis

Raapsteel clafoutis

Ook lekker als koude lunch

Bekijk het recept

Gegrilde asperges met kaas en tomaat

dat is weer eens iets anders dan ei en ham…

Bekijk het recept

Palmkool is niet eng! In dit filmpje laten we zien hoe je de bladeren klaarmaakt voor gebruik; rissen, snijden en wassen. Palmkool doet het goed in een stamppot (kooktijd palmkool 8 min.) met gebakken paddenstoelen en een mosterdsausje. Het is ook heerlijk met spaghetti, lasagne of risotto.

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Pastinaak puree met tijm

Pastinaak puree met tijm en rode uienjus

Troostvoer bij miezerweer

Bekijk het recept

Ribollita – Stevige palmkoolsoep

Ribollita: een traditioneel Toscaanse soep

Bekijk het recept