Pasta romanesco – vegan – supersimpel
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Bietjes en rucola en feta, dat is bij ons thuis een heel traditionele combinatie. Gekookte bietjes, warm of koud, kunnen…
Bekijk het receptOelala, die verveine uit onze kas, daar wilde ik mee experimenteren! Ik maakte al eens een heel lekkere pesto, maar…
Bekijk het receptEdelgistvlokken zijn een prima alternatief voor wie geen kaas wil of mag eten. Het geeft je pastagerecht net die lekkere toets. Dit gerecht is supersimpel. En natuurlijk kun je ook gewoon een stukje Parmezaan boven je bord raspen, ook lekker.
Ingrediënten
1 romanesco
350 g pasta
1 pakje soja kookroom
1 flinke ui
1 el kokosolie
peper en zout
4 el edelgistvlokken
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de romanesco in roosjes, schil de stronk en snijd deze in plakjes. Was ze en stoom of kook ze beetgaar. Snijd de ui in fijne blokjes en fruit glazig in een lepel kokosolie. Voeg de sojaroom toe en de beetgare romanesco. Maak het eventueel nog een beetje fijner door even met de aardappelstamper te stampen! Breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en serveer deze in een kom, met de saus met romanesco erop en strooi er de edelgistvlokken over.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 405
- Volgende »
