Pesto-sperziebonen met mozzarella

sperziebonen met pesto en mozzarella

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Vegan- rucola pesto

Vegan- rucola pesto

Simpel te maken, lekker op een broodje of bij de groente of door de pasta.

Bekijk het recept

Raapsteel-aardappelsalade met mosterddressing

Dat is voorjaar op je bord!

Bekijk het recept

Ingrediënten

600 g sperziebonen
1 ui
1 bol mozzarella (à 125 g)
2 el olijfolie
2-3 el groene pesto

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding

Sperziebonen schoonmaken en halveren. Ui pellen, halveren en in halve ringen snijden. Sperziebonen beetgaar stomen. Olie verwarmen en ui langzaam bakken tot hij zacht is en een beetje gaat kleuren. Mozzarella in stukjes plukken. Uien mengen met de pesto en dan de hete sperziebonen erdoor mengen, eventueel met een klein beetje extra olie of kookvocht. Meng de stukjes mozzarella er door en serveer direct.

Lekker met een tomatensalade met rucola.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK