Pesto-sperziebonen met mozzarella

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Het lijkt wel een restaurant maaltijd!
Bekijk het receptHet asperge seizoen is pas halverwege, maar wij aten ze al drie weken achter elkaar. Vervelen doen ze nog niet!
Bekijk het recept- 1
- 2
- 3
- …
- 325
- Volgende »
Ingrediënten
600 g sperziebonen
1 ui
1 bol mozzarella (à 125 g)
2 el olijfolie
2-3 el groene pesto
Bereiding
Sperziebonen schoonmaken en halveren. Ui pellen, halveren en in halve ringen snijden. Sperziebonen beetgaar stomen. Olie verwarmen en ui langzaam bakken tot hij zacht is en een beetje gaat kleuren. Mozzarella in stukjes plukken. Uien mengen met de pesto en dan de hete sperziebonen erdoor mengen, eventueel met een klein beetje extra olie of kookvocht. Meng de stukjes mozzarella er door en serveer direct.
Lekker met een tomatensalade met rucola.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Het lijkt wel een restaurant maaltijd!
Bekijk het receptHet asperge seizoen is pas halverwege, maar wij aten ze al drie weken achter elkaar. Vervelen doen ze nog niet!
Bekijk het recept- 1
- 2
- 3
- …
- 325
- Volgende »