Pesto-sperziebonen met mozzarella

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Een sajoer houdt het midden tussen soep en groentegerecht. Met wat meer vocht en minder rijst op je bord voelt…
Bekijk het receptPastinaak, ui en paprika, ik combineerde ze al eerder, kijk maar hier. Met een beetje andere bereiding wordt het toch…
Bekijk het receptIngrediënten
600 g sperziebonen
1 ui
1 bol mozzarella (à 125 g)
2 el olijfolie
2-3 el groene pesto
Bereiding
Sperziebonen schoonmaken en halveren. Ui pellen, halveren en in halve ringen snijden. Sperziebonen beetgaar stomen. Olie verwarmen en ui langzaam bakken tot hij zacht is en een beetje gaat kleuren. Mozzarella in stukjes plukken. Uien mengen met de pesto en dan de hete sperziebonen erdoor mengen, eventueel met een klein beetje extra olie of kookvocht. Meng de stukjes mozzarella er door en serveer direct.
Lekker met een tomatensalade met rucola.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 398
- Volgende »