Pesto-sperziebonen met mozzarella
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Vorige week gaf ik een recept voor een curry met boerenkool, maar nog veel eenvoudiger is om de boerenkool te…
Bekijk het receptBloemkool, geroosterd in de oven, krijgt een heel lekkere, bijna nootachtige smaak.
Bekijk het receptIngrediënten
600 g sperziebonen
1 ui
1 bol mozzarella (à 125 g)
2 el olijfolie
2-3 el groene pesto
Bereiding
Sperziebonen schoonmaken en halveren. Ui pellen, halveren en in halve ringen snijden. Sperziebonen beetgaar stomen. Olie verwarmen en ui langzaam bakken tot hij zacht is en een beetje gaat kleuren. Mozzarella in stukjes plukken. Uien mengen met de pesto en dan de hete sperziebonen erdoor mengen, eventueel met een klein beetje extra olie of kookvocht. Meng de stukjes mozzarella er door en serveer direct.
Lekker met een tomatensalade met rucola.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 405
- Volgende »
