Pesto-sperziebonen met mozzarella

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Die regenboogpeen vind ik geweldig, maar ook telkens weer een uitdaging. Want die paarse wortel kleurt alles mee, als je…
Bekijk het receptKnolselderij in augustus? Jazeker, ook als het geen snertweer is, is dit een heerlijke groente! In dit recept, dat eigenlijk…
Bekijk het receptIngrediënten
600 g sperziebonen
1 ui
1 bol mozzarella (à 125 g)
2 el olijfolie
2-3 el groene pesto
Bereiding
Sperziebonen schoonmaken en halveren. Ui pellen, halveren en in halve ringen snijden. Sperziebonen beetgaar stomen. Olie verwarmen en ui langzaam bakken tot hij zacht is en een beetje gaat kleuren. Mozzarella in stukjes plukken. Uien mengen met de pesto en dan de hete sperziebonen erdoor mengen, eventueel met een klein beetje extra olie of kookvocht. Meng de stukjes mozzarella er door en serveer direct.
Lekker met een tomatensalade met rucola.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 397
- Volgende »