Prei wraps

Prei wraps

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Venkelsalade met sinaasappel en olijven

Venkelsalade met sinaasappel en olijven

Een klassieker uit Sicilië, deze venkelsalade. Je kookt met wat er voor handen is, nou dat wordt dan venkel, sinaasappel…

Bekijk het recept

Maïsblini’s

blini met mais

Blini’s zijn een uit Oost-Europa afkomstig deeggerecht dat een kruising lijkt tussen een pannenkoek, poffertje en eierkoek. Hieronder een variant…

Bekijk het recept

Een supersnel recept voor werkdagen of juist als je snel wilt koken, omdat je vakantie hebt. In 20 minuutjes klaar, iets langer als je er ook nog een frisse salade bij maakt. Wil je wat meer pit, voeg dan nog wat Parmezaan toe, knoflook en bijvoorbeeld wat reepjes zongedroogde tomaat.

Ingrediënten

700 g prei, scheut olie, 1 bakje ricotta, 1 tl Italiaanse kruiden, 1 pak wraps, p&z

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

Snijd lelijke stukken van de prei, halveer in de lengte en was de prei goed schoon. Snijd in kleine reepjes. Zet twee koekenpannen op het vuur. In de ene bak je de prei, de andere is om de wraps in op te warmen. Verhit een scheutje olie en roerbak de prei tot je hem zacht genoeg vindt. Kruid met wat Italiaanse kruiden en wat p&z. Dan kieper je het bakje ricotta bij, roer goed door. Ondertussen warm je één voor één de wraps op in een droge koekenpan, keer na een paar minuten, dit gaat vrij snel. Houd ze warm op een bord met een deksel en dan is het eten al klaar! Schep op elke wrap een kwart preimengsel en rol ze op, of klap ze dubbel, wat je wilt.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK