Radijs met boter en zout

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Dat is nog eens leuk, een hele bloemkool uit de oven. Elders staat nog een recept die nog simpeler is,…
Bekijk het receptWortelsalade is lekker en supersimpel. Wortels raspen, mengen met een dressing, nog wat frivoliteit erdoor in de vorm van een…
Bekijk het receptVan Manou leerde ik hoe de Fransen graag radijsjes eten: met boter en zout. Dit is natuurlijk eigenlijk geen echt recept, want meer dan dit is het ook niet: boter en zout. Toch wil ik het jullie niet onthouden, want ohlala, dat is echt lekker! In een mum van tijd was er een heel bordje radijsjes opgeknaagd! Radijsjes zijn verder ook heerlijk om je salade mee op te fleuren of je boterham met kaas en natuurlijk kun je ook een stokbroodje nemen!
Ingrediënten
- roomboter
- zeezoutvlokken of Himalaya zout
Bereiding
Was de radijsjes, laat het groen er eventueel aan, haal eventueel het staartje onderaan er vast af. Smeer op elke radijs een beetje boter en dip ze voorzichtig in een beetje zout, het liefst zeezoutvlokken of dat lekkere Himalaya zout.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 398
- Volgende »