Bloemkool met tomaat en bonen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
In zuidelijk Frankrijk eten ze graag boontjes als salade, bijvoorbeeld in de beroemde salade Nicoise. En ja, dat kan prima,…
Bekijk het receptEen supersnelle stoof maak je met snijbiet en linzen uit een potje. Prima voor een doordeweekse dag met rijst of…
Bekijk het receptIngrediënten
1 bloemkool
2 sjalotjes
1 teen knoflook
3 tomaten
blik kidneybonen
scheut olie
1 el oregano
peper & zout
Bereiding
Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en de stronk kan mee in plakjes. Stoom gaar. Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Fruit in wat olie glazig. Voeg de bloemkool, oregano, peper & zout en in blokjes gesneden tomaat en uitgelekte kidneybonen toe en warm alles goed door.
Wij aten het met gekookte boekweit, maar rijst of aardappels gaan ook prima.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 391
- Volgende »