Bloemkool met tomaat en bonen

bloemkool-tomaat-bonen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Gegrilde asperges met kaas en tomaat

dat is weer eens iets anders dan ei en ham…

Bekijk het recept

Koolrabi met peterselieroomsaus

Koolrabi en peterselie in één pakket, dat vraagt om een recept samen!

Bekijk het recept

Ingrediënten

1 bloemkool
2 sjalotjes
1 teen knoflook
3 tomaten
blik kidneybonen
scheut olie
1 el oregano
peper & zout

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding

Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en de stronk kan mee in plakjes. Stoom gaar. Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Fruit in wat olie glazig. Voeg de bloemkool, oregano, peper & zout en in blokjes gesneden tomaat en uitgelekte kidneybonen toe en warm alles goed door.

Wij aten het met gekookte boekweit, maar rijst of aardappels gaan ook prima.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK