FILMPJE: palmkool met blauwe geitenkaas (en ris- en schoonmaakinstructie)

palmkool_rissen

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Sperziebonen met basilicum en Parmezaan

Sperziebonensalade met basilicum en Parmezaan

In zuidelijk Frankrijk eten ze graag boontjes als salade, bijvoorbeeld in de beroemde salade Nicoise. En ja, dat kan prima,…

Bekijk het recept

Snijbiet met linzen

Snijbiet met linzen

Een supersnelle stoof maak je met snijbiet en linzen uit een potje. Prima voor een doordeweekse dag met rijst of…

Bekijk het recept

In dit kookfilmpje maken we een eenvoudig recept met palmkool met blauwe geitenkaas. Lekker met pasta.

Deze groente is voor sommige een beetje eng, dus we beginnen met het rissen en een schoonmaaktip. Helemaal niet eng!

Dit is een kookfilmpje van Kievit! Wij hebben als doel om te laten zien dat koken met echte groenten veel makkelijker is dan mensen denken. Wij zijn geen koks, we zijn gewoon Kievitters met een hele drukke baan én kinderen én we zijn gek van biologische groenten. Zo koken we ook! Dus verwacht geen professionele kookfilmpjes, maar misschien wel net even dat extra stukje duidelijkheid en procesinformatie die je van je palmkoolvrees afhelpen… Veel kookplezier toegewenst!

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding