Filmpje: Hoe ris je palmkool? (voor een stamppotje)

Een closeup van palmkool

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Ribollita – Stevige palmkoolsoep

Ribollita: stevige soep met brood, bonen en palmkool

Ribollita: een traditionele Toscaanse soep, budgetvriendelijk en superlekker!

Bekijk het recept

Gegrilde bloemkool met kappersaus

gegrilde bloemkool met tomaat en een saus van kappertjes

Een bloemkool gerecht dat zowel warm als koud lekker is, dat leek me wel passend voor deze tijd van het…

Bekijk het recept

Palmkool is niet eng! In dit filmpje laten we zien hoe je de bladeren klaarmaakt voor gebruik; rissen, snijden en wassen. Palmkool doet het goed in een stamppot (kooktijd palmkool 8 min.) met gebakken paddenstoelen en een mosterdsausje. Het is ook heerlijk met spaghetti, lasagne of risotto.

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK