Filmpje: Hoe ris je palmkool? (voor een stamppotje)

Een closeup van palmkool

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Stoofpeercrumble met noten en chocola

Stoffperencrumble met noten en chocola

Zacht smakende stoofperen 700 g stoofpeertjes, ½ liter water, 75 g suiker, 1 kaneelstokje, 1 vanillestokje (of zakje vanillesuiker), 1…

Bekijk het recept

Salade met palmkool, appel, granaatappel en noten

salade van palmkool, apple, granaatappel en noten
Bekijk het recept

Palmkool is niet eng! In dit filmpje laten we zien hoe je de bladeren klaarmaakt voor gebruik; rissen, snijden en wassen. Palmkool doet het goed in een stamppot (kooktijd palmkool 8 min.) met gebakken paddenstoelen en een mosterdsausje. Het is ook heerlijk met spaghetti, lasagne of risotto.

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Bieten-kikkererwtenburgers

Bak je eigen vegaburger!

Bekijk het recept

Aubergine-courgettestoofpotje –

Lekker makkelijk met kikkererwten uit blik

Bekijk het recept