Filmpje: Hoe ris je palmkool? (voor een stamppotje)

Een closeup van palmkool

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Peterseliepesto

In een handomdraai een verrassende smaakmaker!

Bekijk het recept

Tex-Mex spitskoolsalade

Een ideale salade bij de barbecue

Bekijk het recept

Palmkool is niet eng! In dit filmpje laten we zien hoe je de bladeren klaarmaakt voor gebruik; rissen, snijden en wassen. Palmkool doet het goed in een stamppot (kooktijd palmkool 8 min.) met gebakken paddenstoelen en een mosterdsausje. Het is ook heerlijk met spaghetti, lasagne of risotto.

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Pastinaak puree met tijm

Pastinaak puree met tijm en rode uienjus

Troostvoer bij miezerweer

Bekijk het recept

Ribollita – Stevige palmkoolsoep

Ribollita: een traditioneel Toscaanse soep

Bekijk het recept