Pesto-sperziebonen met mozzarella

sperziebonen met pesto en mozzarella

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Courgettesalade à la Alastair

Een vakantie-souvenir

Bekijk het recept

Gele bieten met sinaasappel à la Ottolenghi

Gele bieten met sinaasappel à la Ottolenghi

Bietjes eten wij thuis vaak met linzen of met geitenkaas en pitjes of met gehaktballetjes of gerookte makreel, maar de…

Bekijk het recept

Ingrediënten

600 g sperziebonen
1 ui
1 bol mozzarella (à 125 g)
2 el olijfolie
2-3 el groene pesto

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding

Sperziebonen schoonmaken en halveren. Ui pellen, halveren en in halve ringen snijden. Sperziebonen beetgaar stomen. Olie verwarmen en ui langzaam bakken tot hij zacht is en een beetje gaat kleuren. Mozzarella in stukjes plukken. Uien mengen met de pesto en dan de hete sperziebonen erdoor mengen, eventueel met een klein beetje extra olie of kookvocht. Meng de stukjes mozzarella er door en serveer direct.

Lekker met een tomatensalade met rucola.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Bieten-kikkererwtenburgers

Bak je eigen vegaburger!

Bekijk het recept

Aubergine-courgettestoofpotje –

Lekker makkelijk met kikkererwten uit blik

Bekijk het recept