Pesto-sperziebonen met mozzarella

sperziebonen met pesto en mozzarella

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Geroosterde pompoen-paprikaquiche met geitenkaas

pompoentaart

Ingrediënten 6 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid of maak zelf deeg, zie de beschrijving onderaan dit blog 10…

Bekijk het recept

Koolraap met verveine en citroen

Bekijk het recept

Ingrediënten

600 g sperziebonen
1 ui
1 bol mozzarella (à 125 g)
2 el olijfolie
2-3 el groene pesto

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding

Sperziebonen schoonmaken en halveren. Ui pellen, halveren en in halve ringen snijden. Sperziebonen beetgaar stomen. Olie verwarmen en ui langzaam bakken tot hij zacht is en een beetje gaat kleuren. Mozzarella in stukjes plukken. Uien mengen met de pesto en dan de hete sperziebonen erdoor mengen, eventueel met een klein beetje extra olie of kookvocht. Meng de stukjes mozzarella er door en serveer direct.

Lekker met een tomatensalade met rucola.