Radijs met boter en zout

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Eigenlijk zijn dit twee recepten: 1 voor bietenrisotto en 1 voor geroosterde biet. Je kunt ook de geroosterde bieten op…
Bekijk het receptMmmm, als de mais zo lekker sappig en zoet is, hoef je er niet veel meer aan te doen dan…
Bekijk het receptVan Manou leerde ik hoe de Fransen graag radijsjes eten: met boter en zout. Dit is natuurlijk eigenlijk geen echt recept, want meer dan dit is het ook niet: boter en zout. Toch wil ik het jullie niet onthouden, want ohlala, dat is echt lekker! In een mum van tijd was er een heel bordje radijsjes opgeknaagd! Radijsjes zijn verder ook heerlijk om je salade mee op te fleuren of je boterham met kaas en natuurlijk kun je ook een stokbroodje nemen!
Ingrediënten
- roomboter
- zeezoutvlokken of Himalaya zout
Bereiding
Was de radijsjes, laat het groen er eventueel aan, haal eventueel het staartje onderaan er vast af. Smeer op elke radijs een beetje boter en dip ze voorzichtig in een beetje zout, het liefst zeezoutvlokken of dat lekkere Himalaya zout.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 398
- Volgende »