Spitskool met gehaktballetjes

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Gember is prachtig. In elk zichzelf respecterende horecagelegenheid kun je tegenwoordig gemberthee krijgen en dat is in deze tijd van…
Bekijk het receptBij boerenkool denk je meestal aan stamppot, natuurlijk, hartstikke lekker, maar wist je dat je het ook prachtig kan stoven?
Bekijk het receptEen simpele schotel, die je naar wens kan uitbreiden met koolhydraten naar keuze. Rijst smaakt goed, maar ook pasta of aardappels. Je kunt er ook een ovenschotel mee maken door de kool, balletjes en pasta te mengen en er een laag bechamelsaus te doen en het in de oven te laten kleuren, of de kool met balletjes verstoppen onder een laag smeuïge aardappelpuree. Maar als je liever wat minder koolhydraten eet, eet je dus gewoon kool met balletjes, superlekker!
Ingrediënten
1 flinke spitskool, 400-500 g gehakt, 1-2 sjalotjes, 1 ei, 1 el kerrie, p&z, 2 el boter of kokosvet, 2-3 cm verse gember, p&z, chilipoeder naar smaak, 1 el sesamzaad, 1 el geroosterde sesamolie
Bereiding
volgt!
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 396
- Volgende »