Bloemkool met tomaat en bonen

Print Friendly, PDF & Email

Ingrediënten

1 bloemkool
2 sjalotjes
1 teen knoflook
3 tomaten
blik kidneybonen
scheut olie
1 el oregano
peper & zout

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: personen

Bereiding

Maak de bloemkool schoon, verdeel in roosjes en de stronk kan mee in plakjes. Stoom gaar. Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Fruit in wat olie glazig. Voeg de bloemkool, oregano, peper & zout en in blokjes gesneden tomaat en uitgelekte kidneybonen toe en warm alles goed door.

Wij aten het met gekookte boekweit, maar rijst of aardappels gaan ook prima.

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Hartige taart met witte asperges

Hartige taart met witte asperges
Print Friendly, PDF & Email

Het asperge seizoen is pas halverwege, maar het gaat niet vervelen!

Bekijk het recept

Thaise rabarbersoep met wortel

Print Friendly, PDF & Email

Jawel, dat durf jij best!

Bekijk het recept