Frisse salade van winterpostelein

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Koolrabi is een veelzijdige groente. Rauw in een salade, gestoofd in een sausje, gebakken of zelfs op de barbecue.
Bekijk het receptMjammie, een heel romige kaassaus voor de bleekselderij! Geïnspireerd op de Franse keuken, maar met een Brits kaasje. lekker cultuurmixen!…
Bekijk het receptWinterpostelein is elke keer weer een lekker frisse toevoeging aan de winterse kost. Wat een geluk, dit kleine groene spul! Deze keer combineerde ik hem met zo’n mooie bloedsinaasappel en wat walnoten. Simpel en heel smakelijk, zo hebben we het graag bij Kievit.
Ingrediënten
- 1 zakje winterpostelein
- 1 sinaasappel
- handje walnoten of hazelnoten
- voor de dressing:
- 5 el olijfolie
- 1 tl zachte honing
- 2 el azijn
- ½ tl mosterd
- p&z
Bereiding
Was de winterpostelein en slinger droog. Klop de dressing van olie, azijn, mosterd, honing en p&z. Pel de sinaasappel en snijd in kleine stukjes. Meng de sinaasappelstukjes en dressing met de winterpostelein. Rooster de noten en hak ze grof en strooi die vlak voor het serveren over de salade.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 401
- Volgende »