Spitskool met gehaktballetjes

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Bleekselderij is natuurlijk heerlijk in een klassieke Waldorf salade, maar ook een heel simpele salade als deze valt zeker in…
Bekijk het receptEn dat is dan week drie voor een recept met tuinbonen! Ze zijn er maar kort, dus ik leef me…
Bekijk het receptEen simpele schotel, die je naar wens kan uitbreiden met koolhydraten naar keuze. Rijst smaakt goed, maar ook pasta of aardappels. Je kunt er ook een ovenschotel mee maken door de kool, balletjes en pasta te mengen en er een laag bechamelsaus te doen en het in de oven te laten kleuren, of de kool met balletjes verstoppen onder een laag smeuïge aardappelpuree. Maar als je liever wat minder koolhydraten eet, eet je dus gewoon kool met balletjes, superlekker!
Ingrediënten
1 flinke spitskool, 400-500 g gehakt, 1-2 sjalotjes, 1 ei, 1 el kerrie, p&z, 2 el boter of kokosvet, 2-3 cm verse gember, p&z, chilipoeder naar smaak, 1 el sesamzaad, 1 el geroosterde sesamolie
Bereiding
volgt!
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
- 1
- 2
- 3
- …
- 395
- Volgende »