BEKIJK ONZE RECEPTEN
Winterposteleinsalade met bleekselderij en blauwe kaas
Een verrassende combinatie van knapperig en zacht!
Lees meer...Geroosterde knolselderij met amandelsaus
Een amandelsaus geeft de knolselderij cachet. Ook lekker bij andere groenten!
Lees meer...Winterse rode kool salade
Lekker hoor, klassiek gestoofde rode kool, maar misschien heb je wel eens zin in iets…
Lees meer...Gesauteerde boerenkool met citroen en ansjovis
Vorige week gaf ik een recept voor een curry met boerenkool, maar nog veel eenvoudiger…
Lees meer...Bloemkool soep met gepofte knoflook en citroen
Bloemkool, geroosterd in de oven, krijgt een heel lekkere, bijna nootachtige smaak.
Lees meer...Rode kool met gember
Weer nét even een tikkie anders, geen kruidnagel maar gember in de rodekool!
Lees meer...Broccoli met gember en sesamzaad
Gember is prachtig. In elk zichzelf respecterende horecagelegenheid kun je tegenwoordig gemberthee krijgen en dat…
Lees meer...Boerenkoolcurry met kikkererwten en kokos
Bij boerenkool denk je meestal aan stamppot, natuurlijk, hartstikke lekker, maar wist je dat je…
Lees meer...Bietensoep met gember en kokosmelk
Volgens mij kan je van elke groente soep maken en moeilijk is dat meestal niet.…
Lees meer...Frittata met prei en paprika
Prei en ei, dat is lekker! Zo’n simpele frittata is heerlijk als lunch, maar ook…
Lees meer...Bietjes met gember en sinaasappel
Hmmm, verwarmende bietjes, dat is lekker op een koude winterse dag!
Lees meer...Sajoer van Chinese kool
Een sajoer houdt het midden tussen soep en groentegerecht. Met wat meer vocht en minder…
Lees meer...Pastinaak taartje met rode ui en paprika
Pastinaak, ui en paprika, ik combineerde ze al eerder, kijk maar hier. Met een beetje…
Lees meer...Chinese kool soep met koekkruiden
Wonderlijk, hoe je zin krijgt in warme chocolademelk en speculaas, zelfs als je, zoals ik,…
Lees meer...